28.3.10

Ωροσκόπιο 2010

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στην ζωή μας, αγαπητοί μου αναγνώστες, που μπορεί να αισθανθείς περήφανος, να σφίξεις την γροθιά σου, να κοιταχτείς με σιγουριά στον καθρέφτη και να νιώθεις άνετα με όποιο παντελόνι και να φορέσεις, να πέσεις για ύπνο χαμογελαστός και να ξυπνίσεις όμορφος. Τέτοια στιγμή είναι κι η σημερινή...

Είναι μεγάλη μου τιμή που η μελλοντολόγος - παντογνώστης - αστρολόγος  Ελευθερία Τύπου μου παραχώρησε τις αστρολογικές και 100 % ακριβείς προβλέψεις της για το 2010. Θα δημοσιευτούν σε 3 διαδοχικές αναρτήσεις όποτε Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι και Καρκινάκια...

Καλή ανάγνωση!

ΚρυόςΓια εσάς το 2010 θα είναι χρονιά αποτυχίας και μόνο. Η αγαπημένη σας carte-postale που έχετε χάσει από τον Ιούνιο του 2009 βρίσκεται  στο μεσαίο συρτάρι του κομοδίνου σας απλά είναι ανάμεσα σε τιμολόγια και αποδείξεις γι' αυτό σας είναι τόσο δύσκολο να την βρείτε. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να παίξετε τυχερά παιχνίδια έχετε μαζί σας ένα κρουασάν με ρέντα (merenda) γιατί έχει αποδειχθεί ότι είναι γουρλίδικα. Μην επιχειρήσετε να αγγίξετε γυμνά καλώδια γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και μην τρέφετε καμία αυταπάτη ότι οι άνθρωποι που έχετε γύρω σας σάς αγαπούν.
Τυχερός αριθμός : δεν υπάρχει
Τυχερή φράση : το άφησα κάτω
Τυχερό μολύβι : το τρίτο από δεξιά
Ταύρος : Θα πέσει η γλάστρα με τον βασιλικό που έχετε στο πίσω μπαλκόνι και θα σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου που θα είναι παρκαρισμένο εκείνη την στιγμή ακριβώς από κάτω ιδιοκτητης του οποίου είναι ο κάτοχος της υπαριθμον ΑΑ 480783 αστυνομικής ταυτότητας (εκδοθείσης την 28-8-2003) και κάτοικος Θεσσαλονίκης, Συμεών Φαρδύς. Συνεπώς μετακινείστε τον βασιλικό σε άλλο μέρος αλλά σε καμία περίπτωση στο μπροστά μπαλκόνι που έχει ήλιο γιατι θα μαραθεί σε 3 μέρες το πολύ. Η οικονομική σας κατάσταση θα μείνει σταθερή. Σε περιπτωση που βρεθε'ιτε σε όρεξη για αθλητισμό αποφύγετε το ποδόσφαιρο παγκότερμα.


Τυχερός αριθμός : δεν υπάρχει
Τυχερή φράση : ctrl+alt+del
Τυχερές μέρες : Τρίτη, Τετάρτη
  Δίδυμοι : Το 2010 θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία για να συνειδητοποιήσετε ότι το αίμα των μεταναστών γεμίζει τις τσέπες των αφεντικών. Μην έχετε αμφιβολίες για την παράλληλη ερωτική ζωή τoυ συζύγου σας γιατί φροντίζει να χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνετε κάποια τεράστια ανακάλυψη για την ανθρωπότητα. Δοκιμασετε την τύχη σας στο στοίχημα στο β' τοπικό ιδιαίτερα από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο, μήνες κατά τους οποίους η Σελήνη Νέας Απολλωνίας  διαγράφει παράλληλη τροχιά με τον Άρη Καστανοχωρίου και είναι ανάδρομη με τον Δία Χορτιάτη και τον Ερμή του Πραξιτέλους. Τρώτε πολλά φρούτα γιατί είναι υγιεινά.

Τυχερός αριθμός : δεν υπάρχει

Τυχερή οδός : Αλέξανδρου Πάλλη
Τυχερή πόρτα: οποιαδήποτε λευκή

Καρκινάκια : Φροντίστε να μην βλασφημάτε κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι σας και το ασανσέρ είναι στον 7ο όροφο γιατί υπάρχει και η λύση της σκάλας που για εσάς είναι αναγκαία γιατί με τα τελευταία κιλά που πήρατε δεν σας βλέπω να την γλιτώνετε την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Αλλάξτε επιτέλους την σειρά των καναλιών στην τηλεόρασή σας! η ΕΤ-1 μπαίνει στο 1 και όχι στο 4. Η ΝΕΤ στο 2 και όχι στο 28. Το MEGA στο 4 και όχι στο 1. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να χαίρεστε γιατί το 2012 θα καταστραφεί η Γη αλλά προσπαθείστε να δείξετε ψύχραιμοι και εχέμυθοι στην σοβαρή πληροφορία που σας δίνω.

Τυχεροί τραγουδιστές: Μαχαίρης Λαυρεντίτσας 
Τυχερά αντικείμενα : μάτι, δόντι, ρόδι, πόδι
Τυχερή στροφή : η έκτησυνεχίζεται...

4 σχόλια:

 1. είσαι ένας αληθινός ηλίθιος!ακου εκεί ματι δοντι ροδι πόδι...
  επίσης ο αντ-1 στο 5 συμφωνούμε φαντάζομαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ιχθείς γιατί δεν έβαλες? Είσαι αντιψαριστής?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χρόνια τώρα διάφοροι αγωνιζόμενοι άνθρωποι ψάχνουν κάτι να βρούν.Προσπάθουν με προβολές, με συσχετίσεις, με παρομοιώσεις να εντοπίσουν τα χαρακτηριστικά που κινητοποιούν πολιτικά τους ανθρώπους, τα χαρακτηριστικά αυτά που καθιστούν τα υποκείμενα a priori ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ λόγο της ταξικής και της κοινωνικής τους θέσης.
  Η εξέγερση του Δεκέμβρη έδειξε σε όλους εμάς ποιά είναι η πραγματική αλήθεια...
  επαναστάτες δεν είναι ούτε όλοι οι εργάτες, ούτε όλοι οι μετανάστες...

  επαναστάστες είναι οι ΤΟΞΟΤΕΣ!


  Για να δουμε τι θα γράψεις τώρα...?

  ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΞΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Rupax θα προτιμούσε να έλεγες "ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ" για δικούς του προσωπικούς λόγους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

μίλησαν...