11.4.11

Φίλε αναρχικέ, ...

Να ευχαριστήσω καταρχήν τον σύντροφο Ι. που μου το σκάναρε για χάρη μου


Επίσης δεν ξεχνάμε το μεγάλο δημοψήφισμα που διεξάγεται στον παρόντα ιστότοπο!


Ο εθνικός μας μουσικοσυνθέτης και οι δύο διανοούμενοι φίλοι του βρίσκονται χάρη σε εσάς ένα βήμα πιο κοντά στον θάνατο...





Στο θέμα μας τώρα...

Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε για εκείνα τα αγόρια και τα κορίτσια που είναι μέλη συλλόγων που φέρουν τίτλους όπως : Χριστιανική Φοιτητική Δράση.

Είναι φυσιολογικά παιδιά; πως ντύνονται; μικρά δεν έβλεπαν ντίσνει κλαμπ; δεν έπαιζαν με το πουλί τους στο μπάνιο; δεν ζήλευαν που τα άλλα παιδιά είχαν υπερατού και τους άρεζε να κάνουν 40 μέρες νηστεία μετά τις απόκριες;

Πως μπορεί να ένιωθαν όταν άκουγαν και δεν τολμούσαν να ξεστομίσουν φράσεις όπως : το μουνί σου φλόγες βγάζει, άντε γαμήσου μωρή καριόλα, θα μου κλάσεις μια μάντρα αρχίδια ρε γαμιόλη κ. ά.

Όλοι και όλες μας ,αγαπητοί αντισεξιστές αναγνώστες και αναγνώστριες του ρούπαξ-ρούπαξ.βλοκσποτ.κομ αναρωτήθήκαμε αν όντως τους άρεζε ο πέτρος γαϊτάνος και αν δεν είχαν ακούσει ποτέ ζήτα νι, μετάλικα ή πρόντιτζι. Και πόσες φορές δεν βαλθήκαμε να τους κοροιδέψουμε και με τον πιο προφανή και δημόσιο τρόπο μάλιστα. Πόσες φορές δεν τους φτύσαμε στα μούτρα, δεν τους πετάξαμε πέτρες, καρέκλες και πλυντήρια ή οι πιο διαλλακτικοί από εμάς δεν τους απαγάγαμε ζητώντας λίτρα από τους θεοσεβούμενους γονείς τους...

κ άντε καλά ολα αυτά αλλά το χειρότερο κομμάτι της στάσης μας εντοπιζόταν ότι ποτέ δεν μετανοιώσαμε για όσα κάναμε : ''ποιον ρε; τους προσκυνημένους; αυτοι έχουν υποθηκέυσει την ζωή τους στον Θεό'' θα απαντούσα μέχρι χτες κι εγώ, αγαπητοί και αγαπητές gays, lesbians και queers αναγνώστες.


ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ...


αυτά τα παιδιά φίλοι,φίλες και τυχόντες/ούσες κνίτισσες είναι ο ανθός της ελληνικής νεολαίας.
αυτά τα παιδιά είναι που μπορούν να συγχωρέσουν τον καθένα και να γινουν έδαφος πρόσφορο και πίστα από φώσφορο.
αυτά τα παιδιά κάνουν άνοιγμα στον χώρο και βάζουν ξανά επί τάπητος το σημαντικό και ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:



ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ;;;



Ε;;;

Τα περισσότερα λόγια είναι περιττά. Με μεγάλη μου τιμή σας παραθέτω το σπάνιο κείμενο της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης Θεσσαλονίκης που η ερευνητική ομάδα του rupax-rupax.blogspot.com εξασφάλισε αποκλειστικά και για τα μάτια σας μόνο...!













ΥΓ: εξαιρετικός πορτατίφ!

http://toportatif.blogspot.com/2011/04/blog-post_16.html

12 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ RUPAX ΜΗ!
    MHN ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ!
    Οι προφήτες τους ΤΡΩΝΕ ΑΚΡΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψάχνω να βρώ το πρωτότυπο στην ενορία της γειτονιάς μου για να το κορνιζάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι τα έχουμε ξανακούσει αυτά! Ο χριστιανισμός είναι μια γαμημένη πειθαρχία, μια συνθήκη τύψεων, τύψεων που είμαστε άνθρωποι (άρα καυλώνουμε, έχουμε αυτο-και όχι μόνο-καταστροφικές τάσεις, μισούμε κλπ.). Χριστιανισμός είναι η άρνηση της ζωής! Άντε να κάνεις παρτούζα με χριστιανόπουλα, που βλέπουν το σεξ μόνο ως υποβοηθούν την αναπαραγωγή! και τι να αναπαράξουμε, χριστιανόπουλα μιζερα; θενξ δε θα πάρω

    από την άλλη όμως φίδε ρούπαξ, τσέκαρε τον εκκλησιαστή των ruther blisset (που έτυχε να διαβάζω κατά το δεκέμβρη '08- θα μου πεις διάβαζες τότε, θα σου πω ναι, λίγο). παρουσιάζει το κίνημα για τη θρησκευτική μεταρρύθμιση, αλλά βγάζει στο προσκήνιο μια άλλα μπάντα, που φυσικά δεν μας μάθανε στο σχολείο: μια ομάδα ανθρώπων- που μαχόταν εξίσου απέναντι στην επίσημη εκκλησία όσο και στον ρεφορμιστή μειοδότη λούθηρο (υπό την ηγεσία του Thomas Mintzer-κάπως έτσι- που γενικά αναφέρεται στη ''λίστα'' με τους σπουδαιότερους επαναστάτες όλων των εποχών, μαζί με τσε γκε ρούπαξ, λούξεμπουργκ, βοζενμπεργκ, κούρτοβικ κλπ), που και στο χριστούλη πίστευαν, και τους αριστοκράτες σφάζανε (στο φούρνο με πατάτες) και το σεξάκι τους κάνανε και προς τον αναρχοχριστιανισμό πηγαίνανε. κομμουνιστές ήταν οι τύποι! δικοί μας! μαζί τους θα ήμασταν αν ζούσαμε τότε! Στην αρχή του βιβλίου σφάζεται ένας δικός μας και πεθαίνοντας λέει: omnia sunt communia, καριόληδες! (όλα είναι κοινά, ζουζούνια μου).

    δεν ξέρω, βλέπω να έχουμε πολλά κοίνά με αυτήν την παράδοση, όμως τους έχουμε ξεπεράσει, οι ισπανοί στην επανάσταση δε λέγανε ούτε θεός ούτε αφέντης;

    τελοσπάντων χριστός ανέστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι αν θες, βοηθαμε και μενα να την "ΠΙΑΣΩ" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To να επιθυμεί κάποιος την ευθανασία κάποιου δεν αντιπροσωπεύει φασιστικές απόψεις; Κρίμα. Τελικά, απ'ό,τι φαίνεται και οι αναρχικοί δε διαφέρουν και τόσο πολύ από τους φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είσαι και τσάκαλος και καταλαβαίνεις κι από χιούμορ και όλα. μπράβο. και γενικά πρωτότυπες απόψεις (του στυλ καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται, είμαι πολιτικοποιημένος και όχι κομματικοποιημένος, εμμμμμ τι άλλο α, όλα τα κόμματα μας κοροϊδεύουν, μαζί τα φάγαμε κλπ). τσάκαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αγαπητέ ανώνυμε/η αναγνώστη/τρια,

    βάζεις ένα σημαντικό ζήτημα: κάποιος/α που διατείνεται ως (μαζί με όλα τα υπόλοιπα) υπερασπιστής της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας πως γίνεται να επιθυμεί τον θάνατο κάποιου "συνανθρώπου" του (γιατί η ευθανασία είναι πράξη οικειόβουλη και αν ο μάους είχε την εντιμότητα θα το είχε κάνει ήδη από το πρώτο χαρτοφυλάκιο στα 1991-μπορεί να είσαι μικρός ή να μην τα ξέρεις).

    Καταρχήν θέλω να σου πω ότι ο καθένας διεκδικέι για τον εαυτό του την σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια που του αναλογεί. Αυτό ισχύει και για σένα και για μένα.
    Κατά δεύτερον θα σου παραθέσω τα λόγια του Τρότσκυ που μπορεί να σε απεγκλωβίσουν:

    "οταν ένα σύστημα καταρρέει και μέχρι να γεννηθεί το επόμενο που κυοφορείται μπορεί να μεσολαβήσει μια μακρά περίοδος. Στο διάστημα αυτό γεννιούνται τέρατα".

    Δεν θέλω να σου μιλήσω ούτε για το τί έκανε ο Μίκης στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας όταν του έδωσαν το υπουργείο, ούτε ότι ήταν αυτός που ΠΡΩΤΟΣ υποδεχτηκε τον τούρκο πρωθυπουργό Ερντογαν στο "άνοιγμα της ελληνο-τουρκικής φιλίας" και τώρα μας σερβίρει τα παραμύθια του περί αντι-οθωμανισμού και "σκοτεινών δυνάμεων που πολεμάνε την τίμια και κακόμοιρη ελλαδίτσα μας", ούτε για το ότι διαδήλωνε μπροστάρης στους βομβαρδισμούς της πρώην Γιογκοσλαβίας ΥΠΕΡ του εθνκιστή Μιλόσεβιτς, Κάρατζιτς και Μπλάντιτς μαζί με τους αριστερούς νεκρόφιλους εθνικιστές, ούτε για το περιεχόμενο των συναντήσεων του με τον αρχιεπίσκοπο τζερώνυμο.
    Μια βολτα από την σελίδα του κινήματος-σπίθα θα σε βοηθήσει : http://www.kinima.org/

    Θέλω όμως να σου μιλώσω για το χιούμορ, ενώπιον του οποίου είμαστε όλοι και όλες ίσοι. Όσοι όμως υπολογίζουμε τον εαυτό μας ήδη και από πριν σαν ίσο ανάμεσα σε ίσους. Και αν κάνεις τον κόπο (που πολύ αμφιβάλλω) να διαβάσεις την ιδρυτική διακήρυξη της σπίθας θα δεις ότι ο Μίκης (και όλη η παρεα που γράφει τα κείμενα του) εισάγει το αξίωμα

    ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

    αυτός

    ο Μιχάλης (μίκης) θεωδωράκης ο μεγάλος ρατσιστής

    ο μεγάλος αντισημιτης

    ο μεγάλος αριστερός

    ο εθνικός σας μουσικοσυνθέτης...


    οπότε άραξε στη βολή σου/ έλα δίπλα/ξάλα και ΚΟΙΜΗΣΟΥ

    ΡΟΎΠΑΞ Η ΑΚΡΊΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψήθηκα να το δώσω σε όσους "Χριστιανούς" ξέρω για να δω αν θα γίνουν αναρχικοί. Conversion works both ways I guess :p
    Στην τελική δικός τους το έγραψε, μια τάυτιση, μια συγκίνηση, έναν ντουβουρτζά θα τον πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβάζω το κουίζ...λιώνοντας στα γέλια με την εφευρετικότητά του επιλέγω χωρίς σκέψη το "Ναι, όπως και στους Καραμπελιά και Ζουράρι". Έπειτα διάβασα ένα από τα παραπάνω σχόλια περί φασιστικών απόψεων και εξομοίωσης φασισμού και αναρχισμού. Ούτε φασίστρια είμαι, ούτε αναρχική, απλά ένας άνθρωπος που διεκδικεί ισότητα και ελευθερία.
    Η επιλογή μου στο κουίζ είχε να κάνει με την αυτόματη υποσυνείδητη αναγνώριση των τεράτων του Τρότσκυ στα πρόσωπα των τριών αυτών γελοίων τύπων. Και επειδή τα τέρατα είναι μεγάλη απειλή για την επιβίωσή μου, προσωπικά θα ήθελα και μια τέταρτη επιλογή στο κουίζ: πεδίο βολής!

    Υ.Γ. Για έναν απλό νου τα παραπάνω αποτελούν κατάκτηση. Dear Rupax, σ'ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενδιαφερουσα προσεγγιση. Φιλικα Αννα-Μαρια (παιδι της Δράσης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

μίλησαν...