15.4.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ rupax-rupax.blogspot.com

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010


  Εμείς, οι εργαζόμενοι στον διαδικτυακό τόπο του παρόντος ιστολογίου, καταγγέλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των διωκτικών αρχών εναντίων μας το τελευταίο διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, λόγω της έντονης ομοιότητας που παρουσιάζει το όνομα ενός εκ των 6 συλληφθέντων για συμμετοχή στην επαναστατική οργάνωση ''Επαναστατικός Αγώνας'' με το όνομα του rupax-rupax.blogspot.com, 160 πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής με την συνοδεία σκυλιών, ορτυκιών και σκατζοχοίρων εισέβαλλε στο κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία τουrupax-rupax.blogspot.com. Αφού ακινητοποίησαν τους εργαζομένους, έκαναν φύλλο και φτερό το περιεχόμενο των γραφείων.
  Στην συνέχεια μάλιστα προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της κας Ανατολής Αργά , γνωστής ποιήτριας που αναδείχθηκε από το παρόν ιστολόγιο, ποινικοποιώντας τις κοινωνικές και ερωτικές σχέσεις της κας Αργά με τον αρχισυντάκτη του rupax-rupax.blogspot.com. Ωστόσο εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους διότι συνάντησαν την σθεναρή και βίαιη αντίσταση του σκύλου της κας Αργά.
  Δηλώνουμε αγανακτισμένοι με το κλίμα τρομοϋστερίας που προσπαθεί να δημιουργήσει το κράτος και για τον λόγο αυτό προχωρούμε στην συμβολική δολοφονία του τέως αρχηγού της ΕΥΠ και νυν βουλευτή του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή.

 
 
Σωματείο εργαζομένων στο rupax-rupax.blogspot.com



 
 
 
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ
 
 
 
 
 
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ


 
 
 
ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
 
 
 
 
 
 
Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ


 
 
 
 
 
ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ



 
 
 
 
ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ






3 σχόλια:

μίλησαν...