10.6.11

βλέφαρό μου σκαλιστό...

αγαπητό και αξιοθρήνητο κοινό του rupax-rupax.blogspot.com σήμερα δεν υπάρχει διάθεση για αστεϊσμούς. Σήμερα οι λέξεις φλέγονται, φυσάνε και τα στόματα των ομιλόύντων, φτύνουνε οι συνδιαλεγόμενοι να σβήσουν τις εστίες αλλά μάταια. Βαθιά γελασμένοι όλοι μας νομίζουμε για την θλίψη ότι είναι καυτή και αγνοούμε τούτο :

ότι η θλίψη είναι μια φωτιά που μένει ζωντανή όχι φυσώντας αλλά ρουφώντας.

Χθες το πρωί ο κ. Πολιτόπουλος (διευθύνων σύμβουλος της Ζυθυποιία Μακεδονίας-Θράκης Α.Ε. - βιομηχανία που παράγει την μπύρα Βεργίνα) ανακοίνωσε ότι η εταιρία του διαμόρφωσε τζίρο της τάξης των 14.2 εκ. ευρώ μέσα στο 2010. Η άνοδος ανέρχεται στο 40% σε σχέση με το 2009 ενώ τα καθαρά κέρδη της επιχείρησης ανέρχονται στα 4,9 εκ. ευρώ. Ένα τμήμα των κερδών (2,9 εκ ευρώ) θα διατεθούν για νεα επένδυση στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής με την οποία η επιχείρηση του κ. Πολιτόπουλου θα καταφέρει να καθετοποιήσει την παραγωγή της με την κατασκευή μονάδας βυνοποίησης, αυξάνοντας την παραγωγή μπύρας στα 210.000 εκατόλιτρα  (έναντι 180.000 στο 2010).

Κατά τραγική τύχη, την ίδια ώρα που η εφημερίδα Εξπρές δημοσίευε τον ισολογισμό του κ. Πολιτόπουλου το Ινστιτούτο Αστρονομικών Μελετών ανακοίνωνε ότι το βράδυ της 15ης Ιουνίου η πρώτη ολική έκλειψη σελήνης θα γίνει ορατή από την Ελλάδα.

Μακάρι με ένα like να έπεφτε η εξουσία και με τα comments του καθενός να φτιάχναμε από την αρχή τον κόσμο που θέλαμε. στις 15 του μηνός έχει γενική απεργία. κάποιοι θα επιχειρήσουν να βάλουν φωτιά στο σύμπαν.

..και η πρώτη ολική έκλειψη της ανθρώπινης θλίψης θα γίνει ορατή από τον πλανήτη της γενικευμένης ανυποταξίας.γίνε ο δορυφόρος μου, να γίνω ο δορυφόρος σου, να γίνουν και τα κονσερβοκούτια κουτάκια από βεργίνα, να γίνει κι η ρημάδα η θλίψη μου δέντρο να μας σκεπάσει από τον ήλιο που καίει. και φύσα να τις σβήσουμε τις σπίθες πριν γίνουν φωτιές και μας κάψουν ζωντανούς όπως τότε.

και πριν ντυθείς το πρωί της Τετάρτης βάλ' το στο ριπίτ :
http://www.youtube.com/watch?v=NCjz0ufsnHM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μίλησαν...