18.1.11

Το 8% είναι ακόμα ζωντανό

Καλησπέρα αγαπητό φιλοθεάμον και φιλοακροάμον κοινό του αγαπημένου ιστότοπου rupax-rupax.blogspot.com.

Στην σημερινή μας ανάρτηση θα ασχοληθούμε με την ξεφτίλα των αριστερών οργανώσεων (sic). Ακολουθώντας την ιστορική νομοτέλεια του τελευταίου αιώνα που προτάσσει την πολυδιάσπαση σε ολοένα και μικρότερες φράξιες που επαξίως και ισηγορώς η καθεμία εξ' αυτών διεκδικέι το αλάθητο στον στίβο των πολιτικών επιχειρημάτων, τα μικρoύλικα και συμπαθητικά αριστερά κόμματα παρουσιάζονται στο σήμερα περρισσότερο από ποτέ επικίνδυνα.

ιδού για του λόγου το αληθές :

'' Η έμπειρη επιστημονική ομάδα πολιτικής μελέτης που εργάζεται για λογαριασμό του rupax-rupax.blogspot.com μετά από πολυετείς έρευνες κατέληξε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι τα κόμματα προσπαθούν σε καιρούς έντονης δυσαρέσκειας να καναλιζάρουν την μαζική οργή με απώτερο στόχο να αποτυπωθεί εις όφελός τους στο εκλογικό αποτέλεσμα. ''

(αναδημοσίευση από ΤΟ ΒΗΜΑ, 11-01-11)

αλλά και εδώ :

'' Βάσιμες και πολυδάπανες έρευνες που διενεργήθησαν από έγκριτους επιστήμονες για λογαριασμό του rupax-rupax.blogspot.com καταδεικνύουν τις τακτικές μαζικής χειραγώγησης των πολιτικών κομμάτων. Σύμφωνα με την έρευνα ο νέου τύπου αντι-ιμπεριαλισμός που ορθώνεται απέναντι στην αποκαλούμενη ''νέα κατοχή'' του ΔΝΤ και της ΕΕ κυοφορεί κομμάτια εθνικιστικής ρητορείας. Με τον ίδιο τρόπο και ο αντι-ιμπεριαλισμός αποτέλεσε το κύριο μέσο εγγραφής της εθνικής ιδεολογίας στο εσωτερικό του επαναστατικού κινήματος. Ο αντι-ιμπεριαλισμός είναι μια καθαρά κρατική ιδεολογία γιατί ''εθνικοποιεί'' τον κοινωνικό ανταγωνισμό αντικαθιστώντας τον με τον πόλεμο μεταξύ ασθενέστερων και ισχυρότερων κρατών. Έτσι αναγιγνώσκει τον καπιταλισμό στις ακραίες του εκφάνσεις και δεν τον καταπολεμά στην ολότητά του.''

(αναδημοσίευση από CAR & DRIVER Ιανουαρίου '11)

Προς εμπέδωση των παραπάνω αποτελεί το λογότυπο του νεο-ιδρυθέντος κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, το οποίο και παραθέτω αμέσως.


Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε με έντονα γράμματα την ονομασία του κόμματος μπροστά από το κάτασπρο φόντο και στο επάνω δεξί μέρος ένα κόκκινο ισοσκελές τρίγωνο. Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και επειδή τα κόμματα μας κοροιδεύουν, όπως αποδεικνύουν και επιστημονικές μελέτες το κόκκινο αυτό τρίγωνο κανονικά είναι φαγωμένο στις κάτω γωνίες και αποτελεί το τόξο ενός νοητού κόκκινου κύκλου. Στην κορυφή του κόκκινου τριγώνου σχηματίζεται μια γωνία 28,8 μοιρών που ως δια μαγείας αντιστοιχεί στο 8% των 360 μοιρών του κύκλου!

τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μίλησαν...